Die vertaling in Afrikaans van Portrait with keys deur Ivan Vladislavic, as verryking van die doelkultuur - Aalbers, Johanna Margaretha (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MPhil)–Stellenbosch University, 2014.