'n Ondersoek na integrasie van teoretiese en praktiese komponente in die onderrig van Visuele Kunste in 'n Suid-Afrikaanse hoerskoolkonteks - Cronje, Daniel Christiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MA(VA))--Stellenbosch University, 2014.