Navorsing oor beleide aangaande tegnologie en die toepassing daarvan in vier verskillende laerskole in die Wes-Kaap - Botha, Niel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2015.