Finansiele implikasies van besproeiing, geintegreer met lowerbestuur, vir rooi wyndruiwe in die Robertson-wynvallei - Louw, Victor de Wet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MSc)--Stellenbosch University, 2015.