Verhoudings tussen boere en plaaswerkers in post-apartheid Suid-Afrika : die wisselwerking tussen formalisering en paternalisme - Loxton, Christine (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2015.