Die verteenwoordiging van die Kaapse Kleurling-identiteit soos gesien in At her feet, Die Joseph en Mary affair en Bullets over Bishop Lavis - Van de Rhede, Robyn Candice (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2015.