Die sienings van proefbeamptes met betrekking tot die bydraes van afwentelingsprogramme vir manlike jeugoortreders om hermisdaadpleging te voorkom - Du Toit, Deon Duncin (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (M Social Work)--Stellenbosch University, 2015.