Die persepsies van onderwysers rakende hul eie bevoegdheid ten opsigte van die onderrig van skeppende kunste in die intermediere fase (Graad 4-6) - Meyer, Lelanie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2015.