Die rol van skoolbeheerliggame in die aanbeveling van prinsipale aanstellings : uitdagings vir plattelandse skole - Van der Colff, Jannie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2015.