Die rol van maatskaplike werkers in rehabilitasiesentrums vir alkohol-afhanklikheid : 'n ekologiese perspektief - Vrolijk, Leandri (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (M Social Work)--Stellenbosch University, 2015.