Spirituele identiteitsbewuswording deur kommunale lees : ’n gevallestudie van 1 Timoteus 5:1-16 onder vroue in Zama-Zama informele nedersetting - Botha, Jan Adriaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2015.