Divergensie as ekwivalentverhouding: 'n Vergelykende studie tussen Tweetalige Woordeboek/Bilingual Dictionary en Groot Woordeboek/Major Dictionary - Muller, Annake (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2002.