’n Ondersoek na die rol van erkenning van deugde van leerders in die vestiging van ’n demokratiese, multi-kulturele samelewing - Van Zyl, Mariana (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2015.