Die omvang van rente onderhewig aan, en die tydsberekening en koers van die heffing van terughoudingsbelasting op rente ingevolge artikel 50A-H van die Inkomstebelastingwet, no. 58 van 1962 - Thiart, Cara (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MAcc)--Stellenbosch University, 2015.