'n Aanleerderwoordeboek vir nultaalsprekers in ŉ Afrikaanse taalverwerwingskursus op universiteitsvlak - Claassen, Dane (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2015