Nasionale Sertifikaat (Beroepsgerig)-studente se verwagtinge van akademiese ondersteuning - Marais, Aletta Francina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2015.