Die bydrae van gevestigde maatskaplike diensorganisasies tot die kapasiteitsbou van informele gemeenskapsgebaseerde organisasies - Boshoff, Shanie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2015.