'n Ondersoek na die waarde van liggaamsteologie om 'n inklusiewe verstaan van seksualiteit te bevorder tydens adolessensie - Botes, Liesel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2015.