Veerkragtigheidskenmerke van gesinne met ŉ kind met ŉ ernstige of uiterste intellektuele gestremdheid - Durr, Elna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2015