'n Ding wat homself dra : Anne Carson se Nox as visuele en poetiese ondersoek na haar broer se lewe en dood en Afskrif - Slippers, Beatrice Barbara (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2015)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2016