Die effek van lignokaien op segmentele miokardiale funksie in die oop borskas isgemiese varkhart onder algemene narkose - Moolman, Johannes, Albertus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2016)
Thesis (MMed)--Stellenbosch University, 1991