'n Historiese oorsig van die Libertas Teaterklub met spesifieke fokus op sleutelfigure en produksies vanaf 1960 tot 1989 - Badenhorst, Stephanie Aletta Cornelia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2016)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2016.