Die identifisering, beskrywing en riglyne vir die ontwikkeling van veerkragtigheidskenmerke in gesinne waarvan ʼn ouer alkohol misbruik : ʼn gesinsperspektief - Van den Berg, Estelle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2016)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2016