Die problematiek van wiskunde en wiskundige geletterdheid as voorbereiding vir BAgric-studie aan die Elsenburg Landbou-opleidingsinstituut - Conradie, Barend Len (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2016)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2016