'n Analise van die selfoon-WAT : 'n grondslag vir die verbetering van selfoonwoordeboeke - Du Plessis, Andre Henny (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2016)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2016.