Die gebruik van letterkunde vir die onderrig en leer van Afrikaans as addisionele taal op skool binne 'n taakgebaseerde benadering - Rothmann, Annelaura (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2016)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2016.