Geloofsonderskeiding in die Oostelike Sinode van die NG Kerk tydens die besluitnemingsprosesse oor die wysiging van Artikel 1 van die Kerkorde - Louwrens, Carl (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2016)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2016.