Psigososiale faktore wat 'n rol speel in die aanpassing van hersaamgestelde gesinne met kinders - Van Jaarsveld, Odette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2016)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2016.