Lyflikheid en liturgie : prakties teologiese perspektiewe op die interbeliggaming van aanbidding - Denton, Lou-Maré (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2016)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2016.