Navorsing oor die rol van leierskap en bestuur in die integrasie van die immigranteleerder in skole: ’n Vergelykende studie tussen vyf geselekteerde laerskole - Van Dewenter, Hesna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2016)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2016