Die verskillende verskyningsvorme van narratiewe poesie by Charl-Pierre Naudé en Loftus Marais - Van der Berg, Danelle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2016)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2016.