'n Ondersoek na die benadering tot musiekonderrig in die Senior Fase binne-in verskillende sosio-ekonomiese kontekste in Suid-Afrika - Goldstone, Christine Berdine (2016)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2015.