‘n Teoretiese en praktiese ondersoek na ‘n betroubare en toepaslike boedelbeplanningsmodel - Pretorius, Frederik Johannes (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2016)
Thesis (LLM)--Stellenbosch University, 2004