Die Hermannsburgse sending-genootskap in Suid-Afrika met 'n beskouing oor hul beleid en metodes op die sendingstasies Ramaliane en Bethel in Wes-Transvaal - Botha, H. C. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2016)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1947.